ИЗГРАДЕНА ОСНОВНА ИНФРАСТРУКТУРА НА ИНДУСТРИСКАТА ЗОНА ВО ЈОСИФОВО


Заврши првата фаза од уредувањето на индустриската зона во Јосифово.

Ова фаза од уредувањето, во себе опфаќаше изградба на целосна фекална и атмосферска канализациона мрежа, изградба на водоводна мрежа, како и изградба и тампонирање на нови улици. Во наредните денови, индустриската зона ќе добие улично осветлување, додека пак во втората фаза на изведбата и асфалтирање на зонските улици.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР