ИЗВРШЕНО Е ОГРАДУВАЊЕ НА ПОЛИГОНОТ ЗА ОБУКА НА ВОЗАЧИ


Проблемот со узурпирање и уништување на полигонот станува минато.
Во иднина авто школите, инструкторите и кандидатите за возачи ќе ги извршуваат своите обврски на заштитен и чист терен.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР