ПРОМЕНА НА ПОТОПНА ПУМПА ЗА ВОДА ВО ВАЛАНДОВО


Почнувајки од 26.11.2018 годинса, ЈП „Комунален сервис" Валандово, според реализираниот договор за јавна набавка на потопна пумпа, започна со демонтажа на постоечката и монтажа на новата потопна пумпа за водоснабдување.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР