УРЕДЕНИ ЗЕЛЕНИТЕ ПОВРШИНИ НА БУЛЕВАРОТ ВО ВАЛАНДОВО


Март 2019 - ЈП Комунален сервис - Валандово, работеше на хортикултурното уредување на бул. Првомајска, каде се засадуваат дрвца, се создаваа нови зелени површини и се инсталираше нов систем за наводнување на истите.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР