УРЕДЕН Е АГОЛОТ НА ПРВОМАЈСКА И МОША ПИЈАДЕ


ЈП Комунален сервис- Валандово, направи хортикултурно уредување и партерно средување на просторот помеѓу улицата Моша Пијаде и Булеварот Првомајска.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР