РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ЧЕТИРИ УЛИЦИ ВО ВАЛАНДОВО


Се реконструираа улиците „Борис Кидрич”, „Едвард Кардељ”, „Васил Главинов” и „Вељко Влаховиќ” во градот Валандово.

Реконструкцијата на улиците опфати замена на неколку децениската стара со нова водоводна мрежа, асфалтирање на улиците и бетонирање на оштетените делови од тротоарските површини.

Се решаваат проблемите со честите дефекти при водоснабдувањето и се обезбедува квалитетна и безбедна инфраструктура, за граѓаните кои живеат во тој дел од градот.

?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches