ДОКУМЕНТИ СО СТАТИСТИЧКИ ПОДАТОЦИ


Статистички податоци за работата, како и други информации, акти и мерки со кои се влијае на животот и работата на граѓаните и кои произлегуваат од надлежноста и работата на имателот на информации:


- Родова рамноправност во институции во општина Валандово за 2020 година

- Родова рамноправност во институции во општина Валандово за 2019 година

- Број на барања за легализации и број на легализирани објекти во општина Валандово

- Евиденција на настанати прекини на ВЕБ страната на Општина Валандово во 2020 година

- Регистар на невладини организации во општина Валандово


- Извештај на Агенцијата за заштита на правото на слободен пристап до информации од јавен карактер за 2023 година

- Индекс на активна транспарентност за 2023 година

- Извештај на Агенцијата за заштита на правото на слободен пристап до информации од јавен карактер за 2022 година

- Индекс на активна транспарентност за 2022 година

- Индекс на активна транспарентност за 2021 година

- Извештај на Агенцијата за заштита на правото на слободен пристап до информации од јавен карактер за 2021 година

- Индекс на отвореност на ЕЛС за 2021 година (.pdf) (визуелизација)

- Индекс на активна транспарентност за 2020 година

- Индекс на активна транспарентност за 2019 година

- Индекс на активна транспарентност за 2018 година

?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches Richard Mille Replica Watches Rolex Replica Watches Rolex Air King Replica Watches Rolex Cellini Replica Watches Rolex Submariner Replica Watches www.bestclonewatch.com