АДМИНИСТРАЦИЈА


ОДЛУКА за внатрешна организација (pdf)


ОРГАНОГРАМ (PDF)


СИСТЕМАТИЗАЦИЈА на работни места (pdf)


ПРАВИЛНИК за систематизација на работни места (pdf)

- Правилник за именување и дополнување на правилникот за систематизација на работни места (pdf)


СПИСОК на вработени во ЕЛС Валандово (Преземи .pdf) (Преземи .xlsx)


За да погледнете повеќе информации и надлежности кои ги извршува некое одделение, кликнете на називот на одделението од интерес.


ЗАКОНИ ЗА НАДЛЕЖНОСТА НА ИНСТИТУЦИЈАТА


КОДЕКС за административни службеници (pdf)

КОДЕКС за вработените во општинската администрација на Општина Валандово (pdf)


ЗАШТИТЕНО ВНАТРЕШНО ПРИЈАВУВАЊЕ


ИНТЕГРИТЕТ


СЛУЖБЕНИК ЗА МЛАДИ


?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches Richard Mille Replica Watches Rolex Replica Watches Rolex Air King Replica Watches Rolex Cellini Replica Watches Rolex Submariner Replica Watches www.bestclonewatch.com