Banner

Линк до активни субвенции во Општина Валандово

Линк до лице за посредување со информации од јавен карактер

22 документи за транспарентност на Општина Валандово

Линк до отворени податоци на Општина Валандово

Линк до податоци во врска со образование во општина Валандово

Линк за огласна табла од институции

Виртуелна прошетка на локалитетот Исар - Марвинци

Влада на Република Северна Македонија

Собрание на Република Северна Македонија

ЗЕЛС - Заедница на единиците на локалната самоуправа

Стопанска комора на Северна Македонија

Финансиски индикатори

НОВОСТИ

News_Image_0

23.11.2023

Јавна презентација на Детален урбанистички план во Валандово

Прочитај повеќе>
News_Image_1

23.11.2023

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Закажана е 28 (дваесет и осмата) редовна седница на Советот на Општина Валандово

Прочитај повеќе>
News_Image_2

17.11.2023

ЈАВЕН ПОВИК за избор на изработувач на Стручна ревизија на Измена и дполнување на Урбанистички урбанистички план за село Јосифово

Прочитај повеќе>
News_Image_3

13.11.2023

Техничкиот директор на Енергетска Кооператива Пониква од Крк, Деан Косиќ, во работна посета на општина Валандово

Прочитај повеќе>
News_Image_4

13.11.2023

Социо-еколошки форум Скопје 2023

Прочитај повеќе>
News_Image_5

07.11.2023

Јавен повик за организирање на јавна презентација и јавна анкета за Нацрт- Детален урбанистички план (ДУП) за Урбан Блок 1.4, дел УЕ 1 во Валандово со технички број 006-0802/2023 од Септември 2023 година изработен од Друштво за проектирање, градежништво, инженеринг и други деловни активности ВЕКТОР 90 ДООЕЛ Струмица

Прочитај повеќе>

ГАЛЕРИЈА

Hero 3 OverlayHero 3

?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches