СУБВЕНЦИИ

Општина Валандово известува дека согласно своите надлежности има воведено неколку субвенции:


Бр. Назив на субвенција Износ Дигитално аплицирање Физичко аплицирање Период на аплицирање Статус Инфо
1

Еднократна парична помош за прваче запишано во општинските основни училишта во општина Валандово за учебната 2023/2024 година

4.000 ден.

ЛИНК

Google Play

App Store

Пополнување на барање и достава на потребните документи во печатена форма во просторииите на Општина Валандово 20.07.2023 - 31.08.2023 неактивна ЛИНК
2

Доделување на еднократен паричен надоместок за новородено дете - жител на општина Валандово

5.000 ден.

ЛИНК

Google Play

App Store

Пополнување на барање и достава на потребните документи во печатена форма во просторииите на Општина Валандово преку цела година активна

ЛИНК

3 Барање за остварување на правото на еднократна парична помош 3.000 - 20.000 ден.

ЛИНК

Google Play

App Store

Пополнување на барање и достава на потребните документи во печатена форма во просторииите на Општина Валандово преку цела година активна ЛИНК
4

Еднократна парична помош за лица со попреченост

20.000 ден.

Пополнување на барање и достава на потребните документи во печатена форма во просторииите на Општина Валандово

14.09.2022 - 31.10.2022

неактивна

ЛИНК


?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches