КОРИСНИ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ

Image result for повикувачки броеви македонија

  ПОЛИЦИЈА

192

  ПРОТИВПОЖАРНА БРИГАДА

193

  БРЗА ПОМОШ

194

 
РЕГИОНАЛЕН ЦЕНТАР ЗА УПРАВУВАЊЕ
СО КРИЗИ

195

 

АМСМ - помош на патишта

196
 

АМСМ - информативен центар

155 55

 

АВТО ПОМОШ НА ПАТ (нон - стоп)

9159

 

ЦАРИНА

197

ПТТ - УСЛУГИ
  БУДЕЊЕ

180

  ТОЧНО ВРЕМЕ

185

  ИНФОРМАЦИИ

988

  ТЕЛЕГРАМИ

186

  МЕЃУНАРОДНА ЦЕНТРАЛА

182

  МЕЃУГРАДСКА ЦЕНТРАЛА

901

  ПТТ СЕРВИС

3233 300

  ПРИЈАВА НА ПТТ ДЕФЕКТИ

177

  ЕМС - БРЗА ПОШТА

15000

  ДХЛ -  БРЗА ПОШТА

3121 111

  ТНТ - ЕКСПРЕС ПОШТА

2468 922; 2469 007

  ФЕДЕКС - БРЗА ПОШТА

3137 233; 3137 044

  ВОЕНА ПОЛИЦИЈА

3227 700; 3220 547

 

РЕПУБЛИЧКИ ПАЗАРЕН ИНСПЕКТОРАТ

975

?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches Richard Mille Replica Watches Rolex Replica Watches Rolex Air King Replica Watches Rolex Cellini Replica Watches Rolex Submariner Replica Watches www.bestclonewatch.com