УРБАНИ И МЕСНИ ЗАЕДНИЦИ

УРБАНИ ЗАЕДНИЦИ


ВАЛАНДОВО

Претседател:


МЕСНИ ЗАЕДНИЦИ


ПИРАВА

Претседател:

КАЛКОВО

Претседател: Денис Караелмазов

ЈОСИФОВО

Претседател:

ГОРНА МАЛА (ЈОСИФОВО)

Претседател: Игорчо Атанасов

УДОВО

Претседател:

КАЗАНДОЛ

Претседател: Денис Тахиров

БРАЈКОВЦИ

Претседател:

БАЛИНЦИ

Претседател: Ванчо Пенов

МАРВИНЦИ

Претседател: Тане Алексиевски

ГРЧИШТЕ

Претседател:

РАБРОВО

Претседател: Душко Зизајковски

ЧАЛАКЛИ

Претседател: Назми Зулфиќаров

ПРСТЕН

Претседател:

БАШИБОС

Претседател:

СОБРИ

Претседател: Панде Танчев

ДЕДЕЛИ

Претседател: Сезгин Реџепов

?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches