ДОКУМЕНТИ ОД ОБЛАСТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА


НазивТип
Нацрт извештај - Стратегија за изработка на проектна документација за експресен пат Струмица - Валандово спој со А1 Преземи PDF
Брошура за јавна поплака за проект на ЕСМ - Ветерници Богданци Преземи PDF
Формулар за јавна поплака за проект на ЕСМ Преземи WORD
План за управување со животната средина и социјалните аспекти (ПУЖССА) Преземи PDF
Формулар за поднесување коментари за документ (ПУЖССА) Преземи PDF
Програма за управување со отпад во општина Валандово 2023-2025 Преземи PDF
Програма за спроведување на општи мерки за заштита на населението од заразни болести на подрачјето на Општина Валандово во 2023 година Преземи PDF
Програма за одржување на јавната чистота во Општина Валандово за 2023 година Преземи PDF
Преземи PDF
Преземи PDF
?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches Richard Mille Replica Watches Rolex Replica Watches Rolex Air King Replica Watches Rolex Cellini Replica Watches Rolex Submariner Replica Watches www.bestclonewatch.com