ГОДИШНИ ИЗВЕШТАИ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ЗСПИЈК


Согласно надлежностите кои произлегуваат од член 37 од Законoт за слободен пристап до информации од јавен карактер (Службен весник на РСМ број 101/2019), имателите на информации имаат законска обврска да подготват Годишен извештај за спроведување на ЗСПИЈК и истиот да го објават на веб страната на имателот.


ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА 2023 ГОДИНА

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА 2022 ГОДИНА

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА 2021 ГОДИНА

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА 2020 ГОДИНА

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА 2019 ГОДИНА

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА 2018 ГОДИНА

?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches Richard Mille Replica Watches Rolex Replica Watches Rolex Air King Replica Watches Rolex Cellini Replica Watches Rolex Submariner Replica Watches www.bestclonewatch.com