ДОКУМЕНТИ ОД ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА ФИНАНСИСКИ ПРАШАЊА


2024 ГОДИНА


- БУЏЕТ

- Приходи (xls и csv)

- Расходи (xls и csv)

- Граѓански Буџет за 2024 година

- Предлог Буџет за 2024 година

- Нацрт Буџет за 2024 година

- План на програми за развој за 2024 година


2023 ГОДИНА


- БУЏЕТ

- ЗАВРШНА СМЕТКА

- Предлог Буџет за 2023 година

- Нацрт Буџет за 2023 година

- Втор ребаланс на Буџет

- Прв ребаланс на Буџет

- Буџетски календар (Преземи pdf)

- Годишен финансиски извештај

- Четврти квартален извештај

- Трет квартален извештај

- Втор квартален извештај

- Прв квартален извештај

- План на програми за развој за 2023 година


2022 ГОДИНА


- БУЏЕТ

- ЗАВРШНА СМЕТКА

- Приходи (Преземи .xls)

- Расходи (Преземи .xls)

- Предлог - Буџет за 2022 година

- Прв ребаланс на Буџет

- Буџетски календар (Преземи .pdf) (Преземи .xlsx)

- Годишен финансиски извештај

- Четврти квартален извештај

- Трет квартален извештај

- Втор квартален извештај

- Прв квартален извештај


2021 ГОДИНА


- БУЏЕТ

- ЗАВРШНА СМЕТКА

- Приходи (Преземи .xls)

- Расходи (Преземи .xls)

- Прв ребаланс на Буџет

- Реализација на буџет (Преземи .xlsx) (Преземи .csv)

Годишен финансиски извештај за 2021 година

- Четврти квартален извештај

- Трет квартален извештај

Втор квартален извештај

- Прв квартален извештај


2020 ГОДИНА


- БУЏЕТ

- ЗАВРШНА СМЕТКА

Годишен финансиски извештај за 2020 година

- Четврти квартален извештај

- Трет квартален извештај

- Втор квартален извештај

- Прв квартален извештај


2019 ГОДИНА


- БУЏЕТ

- ЗАВРШНА СМЕТКА

Годишен финансиски извештај за 2019 година

- Четврти квартален извештај

- Трет квартален извештај

- Втор квартален извештај


2018 ГОДИНА- БУЏЕТ

- ЗАВРШНА СМЕТКА

Годишен финансиски извештај за 2018 година


2017 ГОДИНА- БУЏЕТ

- ЗАВРШНА СМЕТКА

Годишен финансиски извештај за 2017 година


2016 ГОДИНА


- БУЏЕТ

- ЗАВРШНА СМЕТКА


2014 ГОДИНА


РЕВИЗОРСКИ ИЗВЕШТАЈ - Резиме на резултатите

РЕВИЗОРСКИ ИЗВЕШТАЈ - Цели на Ревизијата

РЕВИЗОРСКИ ИЗВЕШТАЈ - Ревизорски наоди


Согласно Буџетот се предвидува финансиска поддршка на граѓански организации во текот на годината, на начин на кои самите организации поднесуваат соодветно барање, а со одлука на Советот на општината се дава позитивен или негативен одговор по истото барање.

?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches Richard Mille Replica Watches Rolex Replica Watches Rolex Air King Replica Watches Rolex Cellini Replica Watches Rolex Submariner Replica Watches www.bestclonewatch.com