ПОЛИТИКА НА ИНТЕГРИТЕТ

Политиката за интегритет на единиците на локалната самоуправа се состои од осум компоненти. Целта на оваа политика е да промовира интегритет на политичко и на административно ниво, како основа за поттикнување на етичко однесување, отпорност кон корупција, спречување на судир на интереси, создавање на услови за општествен развој, учество на граѓаните во одлучувањето за локалните потреби и интереси и поголема доверба на граѓаните во единиците на локалната самоуправа.

Номинирано лице за интегритет од Општина Валандово е:


ЕЛЕНА ФИДАНСКИ - Соработник за нормативноправни работи и управување со човечки ресурси

e-mail: elenakirovska@gmail.com

Телефон: (034) 382-007

Општина Валандово
ул. Иво Лола Рибар бр.3
2460 Валандово
Република Северна Македонија


Политика на интегритет на ЕЛС Валандово (pdf)

ЛИНК до веб страната на ДКСК поврзани со интегритет во единиците на локалната самоуправа


?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches Richard Mille Replica Watches Rolex Replica Watches Rolex Air King Replica Watches Rolex Cellini Replica Watches Rolex Submariner Replica Watches www.bestclonewatch.com