Општина Валандово, по повод празникот на општината "6-ти Ноември", распишува КОНКУРС за доделување на наградата "6-ти Ноември" и годишно признание на Советот на Општина Валандово по повод празникот на општината.

Условите и критериумите на овој конкурс можете да ги погледнете на овој ЛИНК.

???

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Replica Watches best replica watches bestreplica.org