ЗАВРШИ 29 ИЗДАНИЕ НА „ХИД БАХ ШЕН ФЕСТ“


Викендов, официјално беше отворен и одржан традиционалниот фестивал на пролетни веселби, „Хид Бах Шен Фест“, кој се одржува по повод празникот „Х'дрелез“ во Чалакли.

Фестивалот на проелтни веселби ја поздравува пролетта го слави животот и е симбол на спојот на културолошките различности како вредност на нашето општество.

На овогодинешното издание, учествуваа културно-уметнички друштва од нашата и други држави од Европа, претставувајќи ги сопствените културолошки посебности и автохтони елементи.

„Хид Бах Шен Фест“, е фестивал од огромно значење за нашата заедница. Сплотува, обединува и етаблира пред светот. Ја истакнува нашата посебност и ја создава нашата предност.?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches Richard Mille Replica Watches Rolex Replica Watches Rolex Air King Replica Watches Rolex Cellini Replica Watches Rolex Submariner Replica Watches www.bestclonewatch.com