ИЗБРАНИ ПЕСНИТЕ ЗА ФОЛК ФЕСТ 2022 ГОДИНА


На ден 20.03.2022 година, во Валандово стручната комисијата при „Фолк Фест“ – Валандово, ги преслуша композициите кои беа пристигнати на претходно распишаниот меѓународен конкурс и избра 23 композиции кои ќе бидат изведени во натпреварувачкиот дел од фестивалот.

Оваа година се одбележува 35 годишен јубилеј на „Фолк Фест“ и се продолжува традицијата на создавање квалитетна новокомпонирана македонска фолк песна. Избраните композиции ќе бидат изведени во една натпреварувачка вечер.

Во прилог Извештајот од комисијата:


- Резултати од работата на стручната комисија за избор на песни за „Фолк Фест Валандово 2022“ (word)?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches Richard Mille Replica Watches Rolex Replica Watches Rolex Air King Replica Watches Rolex Cellini Replica Watches Rolex Submariner Replica Watches www.bestclonewatch.com