ИНТЕРЕН ОГЛАС 01/2022


Општина Валандово објавува интерен оглас за унапредување на административен службеник во администрацијата на Општина Валандово, за следното работно место:

Реден број: 22-а
Шифра: УПР 01 01 В01 000
Назив: Советник за комунални, градежни работи и сообраќај
Организациона единица (одделение): Одделение за урбанизам, комунални дејности, заштита на животната средина и локален економски развој
Број на извршители: 1

За повеќе детали можете да се информирате во огласот прикачен во делот за документи подолу на оваа објава.


ДОКУМЕНТИ

- Интерен оглас (pdf)

- Пријава (word)


???

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Replica Watches best replica watches bestreplica.org