РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЧИЛИШТЕТО ВО ПИРАВА СО ПОДДРШКА НА САД


Градоначалникот Перо Костадинов одржа работен состанок со претставници на Naval Facilities Engeneering Systems Command (NAFVAC), договорен орган на Амбасадата на САД во Скопје, државната секретарка во МОН, Анета Трпевска и Ана Јовева архитект - консултант.

На состанокот се договори соработка и реализација на капитални проекти во образованието и обезбедени се финансиски средства за реконструкција на ПОУ „Гоце Делчев“ Пирава.???

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Replica Watches best replica watches bestreplica.org