ЧИСТА И ЗДРАВА ЖИВОТНА СРЕДИНА Е НАША ЦЕЛ


Во работна посета на општина Валандово е техничкиот директор на Енергетска Кооператива Пониква од Крк, Р. Хрватска, Дејан Косиќ.

Заедно со него и претставници од општинските институции се разговараше за важноста од селекција на отпадот и заштитата на животната средина, преку успешната приказна на Крк на овој план.

За наредниот период договорена е заедничка едукативна кампања по овие прашања, преку образовните институции и најмладите граѓани на општина Валандово.?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches