Прво прскање против комарци во Југоисточниот плански регион


Се известуваат граѓаните од општините во Југоисточниот регион, дека на 29 Април 2024 година, во раните утрински часови  и во текот на пладневните часови ќе се врши ларвицидна дезинсекција во период од 09.00 до 16.00 часот со следниот распоред:
  • На 29.04.2024 (Понеделник), во општините Валандово, Дојран, Радовиш, Конче, Ново Село, Босилово, Василево, Струмица;
Доколку временските услови се неповолни, дезинсекцијата ќе се изврши кога временските услови ќе бидат подобрени.
Се известуваат сопствениците на пчелни семејства да преземат соодветни мерки за заштита, односно да ги затворат истите во најавениот временски период.

?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches Richard Mille Replica Watches Rolex Replica Watches Rolex Air King Replica Watches Rolex Cellini Replica Watches Rolex Submariner Replica Watches www.bestclonewatch.com