ЛИСТА НА ИЗБРАНИ КОМПОЗИЦИИ ЗА „ФОЛК ФЕСТ ВАЛАНДОВО 2024“


Наслов на композиција Шифра на композиција
1 Маре душо Маре
2 Удрете ајде Цигара
3 Одаја за нас Вардар
4 Лична Македонка Мичурин
5 Земи сè Дукати
6 Спомени Носталгија
7 Искрена љубов се бара Вистина
8 Темјана Вино
9 Мерак живот балкански Дад
10 Усни ти љубам Стерео
11 Тропни ми на порти ВИА Фолк Фест Валандово 2024
12 Мирисот на дома Фобос
13 Љубов невозвратена Љубов невозвратена
14 Љубовта е оган Љубовта е оган
15 Благи думи за Благица Благица
16 Скарана со љубовта Парфем
17 Предавник Топли зборови
18 Само ќе ти пеам ААКК
19 Не си моја Пенкало
20 Го чекам аберот Абер


?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches Richard Mille Replica Watches Rolex Replica Watches Rolex Air King Replica Watches Rolex Cellini Replica Watches Rolex Submariner Replica Watches www.bestclonewatch.com