ИЗГРАДБА НА ЛОКАЛНИ УЛИЦИ ВО КАЛКОВО


По завршената урбанизација, односно донесувањето на урбанистичкиот план во Калково, започна изградбата на нова - локална патна инфраструктура која е од суштинско значење за граѓаните и развојот на населеното место.

Градежните активности, во првата фаза ќе опфатат изградба на нови улици во должина од околу 800 метри и директно ќе ги подобрат условите на живот на повеќе од 40 семејства.

Заеднички го унапредуваме животот овде и ја зајакнуваме рамноправноста во локалната заедница.?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches