Врз основа на член 45 од Законот за урбанистичко планирање ( Службен весник на Република Северна Македонија бр. 32/2020), општина Валандово објавува:

ЈАВЕН ПОВИК

за избор на на изработувач на Стручна ревизија на  Измена и дополнување  на урбаниcтички план за cело Јоcифово , Блок 4  

Општина Валандово објавува јавен повик за изработување на:  

1.Стручна ревизија на Измена и дополнување на урбаниcтички план за cело Јоcифово за Блок 4 , сoгласно член 31 од Законот за урбанистичко планирање ( Службен весник на Република Северна Македонија бр. 32/2020).

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЌЕ НАЈДЕТЕ ВО ДЕЛОТ ЗА ДОКУМЕНТИ ПОДОЛУ!


ДОКУМЕНТИ:

- Јавен повик (Преземи pdf)

- Решение за поведување на постапка за избор на изработувач на Стручна комисија на измена и дополнување на Урбанистички план за село Јосифово за Блок 4 (Преземи pdf)
?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches