ИЗВЕШТАИ, ЗАПИСНИЦИ И РЕВИЗИИ

Извештаи за реализација на програми:


Извештај за работата на Општина Валандово во делокругот на млади за 2022 година

- Годишен извештај за слободен пристап до информации од јавен карактер за 2022 година (pdf) (word)

- Годишен финансиски извештај за 2021 година

- Извештај за реализација на програмата за јавно осветлување за 2021 година

- Извештај за работата на ТППЕ Валандово за 2021 година

- Извештај за работата на Општина Валандово во делокругот на млади за 2021 година 

- Извештај за оценка на перформансите на јавните расходи и финансиската оговорност (Април, 2021)

- Годишен извештај на Општина Валандово за 2020 година

Извештај за реализација на Програмата за локални патишта во општина Валандово за 2020 година

Извештај за реализација на Програмата за јавното осветлување во општина Валандово за 2020 година

Годишен извештај на ЕЛС Валандово за напредокот на состојбата со еднаквите можости за жените и мажите за 2020 година

Годишни извештај за Закон за слободен пристап до информации од јавен карактер за Општина Валандово

- Годишен финансиски извештај за 2020 година

- Годишен финансиски извештај за 2019 година

- Годишен финансиски извештај за 2018 година

- Годишен финансиски извештај за 2017 година


Записиници:


- Записник од анкетен прашалник за креирање на Буџетот на Општина Валандово за 2024 година

Записник од анкетен прашалник за формирање на Буџетот на Општина Валандово за 2023 година

- Листа на инкорпорирани проекти во Буџетот на Општина Валандово за 2023 година (Преземи pdf)

- Записник од анкетен прашалник за формирање на Буџетот на Општина Валандово за 2022 година

- Записник од анкетен прашалник за формирање на Буџетот на Општина Валандово за 2021 година


Ревизии и ревизорски извештаи:


- ИТ ревизија 2021 година (Квалитетот на услугите кои ги даваат ЕЛС преку своите ВЕБ портали) - Општина Валандово , 

- ЛИНК до Државен завод за ревизија (ИТ ревизија 2021)

РЕВИЗОРСКИ ИЗВЕШТАЈ - Резиме на резултатите (2014)

РЕВИЗОРСКИ ИЗВЕШТАЈ - Цели на Ревизијата (2014)

РЕВИЗОРСКИ ИЗВЕШТАЈ - Ревизорски наоди (2014) 


?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches Richard Mille Replica Watches Rolex Replica Watches Rolex Air King Replica Watches Rolex Cellini Replica Watches Rolex Submariner Replica Watches www.bestclonewatch.com