Banner

Линк до Граѓански Буџет на Општина Валандово за 2024 година

Линк до активни субвенции во Општина Валандово

Линк до лице за посредување со информации од јавен карактер

22 документи за транспарентност на Општина Валандово

Линк до отворени податоци на Општина Валандово

Линк до податоци во врска со образование во општина Валандово

Линк за огласна табла од институции

Виртуелна прошетка на локалитетот Исар - Марвинци

Влада на Република Северна Македонија

Собрание на Република Северна Македонија

ЗЕЛС - Заедница на единиците на локалната самоуправа

Стопанска комора на Северна Македонија

Финансиски индикатори

НОВОСТИ

News_Image_0

01.04.2024

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Закажана е 32 (триесет и втората) редовна седница на Советот на Општина Валандово

Прочитај повеќе>
News_Image_1

19.03.2024

Листа на избрани композиции за „ФОЛК ФЕСТ Валандово 2024“

Прочитај повеќе>
News_Image_2

06.03.2024

Ставање на увид Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план со намена Е1.13 – површински соларни и фотоволтаични електрани, за фотонапонска електроцентрала на ГП 1.1, КП 2027/5, КП 2027/6 и КП 2027/7, КО Градец–вгр, Општина Валандово

Прочитај повеќе>
News_Image_3

06.03.2024

Ставање на увид Урбанистички проект вон опфат на урбанистички план со намена Е1.13 – површински соларни и фотоволтаични електрани, за фотонапонска електроцентрала на ГП 1.2, КП 2027/2, КП 2027/3 и КП 2027/4, КО Градец–вгр, Општина Валандово

Прочитај повеќе>
News_Image_4

27.02.2024

Jавен повик за избор на идејно решение за сценографија на ФОЛК ФЕСТ Валандово 2024 година

Прочитај повеќе>
News_Image_5

22.02.2024

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Закажана е 31 (триесет и првата) редовна седница на Советот на Општина Валандово

Прочитај повеќе>

ГАЛЕРИЈА

Hero 3 OverlayHero 3

?

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Е-ИНФОРМАТОР

Rolex Replica www.rolexgrade.me rolex replica watches
Baume & Mercier Replica Blancpain Replica Replica Breguet Watches breitling replica Breitling Avenger Replica Replica Watches